Return to Headlines

First Day of School Schedule | August 26th

First Day of School - August 26

The school day will start at 8:30am and end at 3:16pm
 
9th graders will start school at 8:30am
(buses will run on the regular schedule)
On the first day of school, the morning will be dedicated to an orientation for incoming 9th graders.
 
10th, 11th and 12th graders will start school at 12:00pm
(buses will be 3.5 hours later than regular schedule)
We will run a shortened 7-period day from 12:00pm – 3:16pm.  
Please note: there will not be a lunch in the afternoon schedule for 10th, 11th and 12th graders so they should eat prior to coming to school. 

9th Grade school begins at 8:30am

10th -12th Grades school begins at 12:00pm

8:00 - 8:35

Welcome 9th graders!

 

8:40 - 9:05

Pep fest 

 

9:10 - 9:40

Community building

 

9:40 - 10:10

Hornet Mentor Advisory

 

10:10 - 11:26

9th graders walk their schedules.  

 

11:26 - 12:00

9th Grade Lunch

 

12:00 - 3:16

Altered 7-Period day for grades 9-12.  

 


9th Grade Walking Schedule (5 min periods/6 min passing)

10:15 - 10:20

     Period 1

10:26 - 10:31

     Period 2

10:37 - 10:42

     Period 3

10:48 - 10:53

     Period 4

10:59 - 11:04

     Period 5

11:10 - 11:15

     Period 6

11:21 - 11:26

     Period 7

11:26 - 12:00

     Lunch for 9th graders and Hornet Mentors

 

Grades 10-12 arrive

Altered 7-Period Bell Schedule (23 minutes periods/6 min passing)

12:00 - 12:23

     Period 1 (23 min)

12:29 - 12:52

     Period 2 (23 min)

12:58 - 1:21

     Period 3 (23 min)

1:27 - 1:50

     Period 4 (23 min)

1:56 - 2:19

     Period 5 (23 min)

2:25 - 2:48

     Period 6 (23 min)

2:54 - 3:16

     Period 7 (22 min)